Opgelet als je deze vier ziet: Politie zet alles op alles om hen te vinden

door: STS
Opsporingsbericht
Afbeelding bron: Federale politie

Politie en parket zijn op zoek naar een dievenbende. Er zijn foto's verspreid van vier verdachten die gezocht worden.

"In het weekend van 9 en 10 april 2022 was er een dievenbende aan het werk op de terreinen van de firma Shurgard in Brugge. Er werd een uitgebreid onderzoek gevoerd, maar de identiteit van de verdachten is nog steeds niet gekend", klinkt het.

"Op camerabeelden is te zien dat op 9 april 2022 om 18.50 uur drie personen het terrein betraden en omstreeks 21.13 uur de plaats opnieuw verlieten."

"De volgende dag kwamen omstreeks 07.11 uur vier mannen het terrein binnengewandeld. Drie van hen waren dezelfde personen als de dag voordien."

"Om 10.01 uur verlieten ze alle vier de plaats met twee reiskoffers en een zak. In totaal werd er in zeven opslagboxen ingebroken. De verdachten stalen juwelen, koffers, kasbonnen, luidsprekers, muziekmateriaal, een fiets, een step, zilverwerk..."

Vier verdachten

Verdachte 1: een man van vermoedelijk rond de 30 jaar oud. Hij is mager en heeft kort, zwart haar en draagt een bril. Hij doeg zwarte schoenen en een donkere jeansbroek.

Verdachte 2: een man van iets oudere leeftijd. Hij is normaal gebouwd en droeg een witte pet, donkere schoenen, een donkere broek en donkere jas.

Verdachte 3: een man van vermoedelijk 40 à 50 jaar oud. Hij is struis gebouwd en heeft een snor. Hij droeg een donkere pet met een groot, wit teken op de voorzijde, een donkere jas, een donker shirt, donkere schoenen en jeansbroek."

Verdachte 4: een man van vermoedelijk tussen de 40 à 50 jaar oud. Hij is struis gebouwd en heeft een donkere volle snor. Hij droeg zwarte schoenen, een bleke jeansbroek, een grijze jas en een zwarte muts."

Wie meer informatie heeft over dit feit, wordt gevraagd om contact op te nemen met de politie via het gratis nummer 0800/30.300, of via het e-mailadres opsporingen@police.belgium.eu.