Opschudding in Colruyt: Politie haast zich ter plaatse en doet ontdekking

door: STS
Politie
Afbeelding bron: Photonews

De politie is moeten uitrukken naar een vestiging van supermarktketen Colruyt. Daar werd een winkeldief betrapt. Camerabeelden en een huiszoeking leidden tot nog meer ontdekkingen.

De politie kreeg zaterdag rond de klok van 15.00 uur een oproep binnen en haastte zich naar de Colruyt naast de Tiensesteenweg in Kessel-Lo.

"Een man was daar betrapt bij de diefstal van zes rollen vuilniszakken en een pakje tabak. De verdachte is een 41-jarige man uit Kessel-Lo."

"Bij nazicht van de camerabeelden van de winkel bleek de man ook in aanmerking te komen voor eerdere diefstallen van vuilniszakken, op 22 en 25 juli."

"Tijdens de huiszoeking bij de verdachte werd bovendien een fiets aangetroffen die op 20-21 juni gestolen werd uit de fietsenstalling aan het station van Leuven. De fiets werd ondertussen teruggegeven aan het slachtoffer."

"De verdachte legde gedeeltelijke bekentenissen af. Het parket heeft hem via de snelrechtprocedure gedagvaard voor de diefstallen. Hij dient zich in september voor de correctionele rechtbank te verantwoorden voor deze feiten."