Politie grijpt in: Verzorgster in rusthuis meteen gearresteerd op haar eerste werkdag

door: STS
woonzorgcentrum
Afbeelding bron: Shutterstock.com

Een jonge vrouw is door de politie opgepakt op haar eerste werkdag in een woonzorgcentrum. Ze wordt verdacht van diefstallen in verschillende rusthuizen.

De 22-jarige vrouw solliciteerde bij negen verschillende woonzorgcentra. "Ze gaf zich telkens uit als verzorgster en legde vervalste diploma’s als zorgkundige voor", legt de politie uit.

"De vrouw werd bij vier woonzorgcentra aangenomen en gebruikte dan vervalste doktersattesten om zich ziek te melden. Ze wordt verdacht van verschillende diefstallen in de woonzorgcentra. Er werd aangifte gedaan, maar de vrouw ontkende de feiten."

"Begin juni zou de vrouw beginnen werken bij een woonzorgcentrum op Linkeroever. Daar werd ze de eerste ochtend door de politie van haar vrijheid benomen. Tijdens dit verhoor gaf ze de feiten toe."

Louis Vuitton

Er werd een huiszoeking uitgevoerd bij de vrouw. "Daarbij werden twee handtassen van Louis Vuitton aangetroffen, die voortkomen uit diefstallen bij de woonzorgcentra. De vrouw werd voorgeleid voor de onderzoeksrechter. Ze werd niet aangehouden."