VTM

Het gaat fantastisch goed met de zaak van Eline De Munck: Deze internationale ster heeft zelfs een bril bij haar gekocht

bron: Het Nieuwsblad
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
De zaken gaan goed voor Eline De Munck (30). Met ‘Odettes Lunettes’ heeft Eline haar eigen brillenmerk op de markt gebracht.

Er zijn al heel wat bekende Vlamingen die rondlopen met een bril van Eline op hun snoet. Naast premier Charles Michel hebben ook Matteo Simoni, Evi Hanssen, Leen Dendievel, Tom Van Dyck en Blind Getrouwd-kandidaat Toon Nauwelaerts al een van haar monturen op de neus. En er is zelfs een internationale ster die een bril kocht bij Eline. Dat is zangeres Dua Lipa.

Het Nieuwsblad meldt dat voor de derde verjaardag van haar zaak te vieren, Eline iets speciaals gaat doen. Ze opent nu een pop-upshop in het Osterriethhuis op de Meir in Antwerpen. Daar stelde ze gisteren twee nieuwe collecties voor.

“We hebben nu al 57 unieke monturen die in acht landen te koop zijn. We hebben ook twee mensen vast in dienst, werken samen met een 80-tal opticiens in Vlaanderen en hebben sinds vorig jaar ook agenten in Nederland, Wallonië, Frankrijk en Luxemburg”, licht Eline toe.