Vader van twee kinderen denkt dat hij opgelicht is: Hij deelt man verschillende keren pak slaag uit, giet pepperspray in zijn ogen en dat is nog lang niet alles

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Een vader van twee kinderen uit Rupelmonde is volledig door het lint gegaan. Hij had voor 14.000 euro aan nieuwe ramen besteld bij ‘Comfort Ramen’. Alleen ontstonden er problemen met dat bedrijf.

De vader vreesde dat hij opgelicht was en wilde andere mensen hiervoor behoeden. “Je mag mij gerust een moderne Robin Hood noemen”, citeert Het Laatste Nieuws hem in de rechtszaal.

In augustus vorig jaar wachtte hij slachtoffer K.P., die als vertegenwoordiger van het bedrijf werkte, bij hem thuis in Heusden. Daar volgde een eerste afranseling. In oktober kwam hij opnieuw terug en dit keer nam hij zijn vriend mee.

Rammel
De twee deelden opnieuw een pak rammel uit aan het slachtoffer. Ze spoten pepperspray in zijn ogen, bonden hem met handen en voeten vast en trokken een zak over zijn hoofd. Ze legden hem in de bestelwagen. Daar kreeg het slachtoffer verschillende keren te horen dat hij de avond niet zou halen als hij niet betaald.

Het slachtoffer kon zich uiteindelijk bevrijden en met behulp van een voorbijganger naar de politie vluchten. De vader riskeert vijf jaar cel voor de feiten. Zijn kompaan drie jaar.