Vrouw zit op metro wanneer oudere man haar vraagt of hij op haar plaats mag zitten. Wanneer de vrouw dit weigert krijgt ze een klap in het gezicht. De situatie liep vanaf toen helemaal uit de hand

bron: Daily Mail
door: PMN
Afbeelding bron: Daily Mail
In China is een situatie op de metro volledig uit de hand gelopen. Alles begon toen een oudere man met zijn fiets op de metro stapte.

Op dat moment zat de metro goed vol. Er was geen plaatsje meer vrij. De man zag een vrouw van rond de veertig zitten en vroeg of hij haar plaatsje mocht innemen. “Ik heb nog hard moeten fietsen om de metro te halen”, zei hij.

De vrouw was niet onder de indruk en weigerde dit. Daarop volgde er een scheldtirade. Omstaanders hoorden hoe de vrouw tegen de oudere man zei dat hij een dikke egoïst was.

Gevecht
Het maakte de man alleen nog maar bozer. Hij gaf de vrouw een klap in haar gezicht. Daarna schoot de vrouw recht en barstte er een gevecht los tussen de twee.

Omstaanders konden de twee uiteindelijk uit elkaar trekken. De oudere man stapte af aan de volgende halte. Een woordvoerder van Wuhan Metro laat weten dat de zaak nu in handen is van de politie.