VTM

An Lemmens adopteerde hond die zwaar mishandeld en getraumatiseerd is: “Dit doet hij nu met mij en mijn dochter”

bron: Eigen berichtgeving
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
An Lemmens is een grote dierenvriend. De presentatrice moedigt mensen ook altijd aan om een hond te nemen uit het asiel in plaats van er één te gaan kopen bij een broodfokker.

“Exact 10 jaar geleden adopteerde ik Buddy, een zwaar mishandelde en getraumatiseerde hond die het asiel op z’n buik buiten kroop. Het heeft lang geduurd eer hij zich iet of wat kon ontspannen in het bijzijn van andere mensen, en zelfs nu, 10 jaar later, neemt zijn angst het nog over als er iemand onbekend in zijn buurt komt”, legt An uit op haar Instagram. 

“Maar hij was wel van dag 1 mijn liefste soulmate, de hond die geen moment van mijn zijde wijkt, die mij en mijn dochter beschermt, en die zich opwerpt als surrogaatouder voor elk ander dier dat er in die 10 jaar bij mij is opgevangen. Ook op 9 september, maar dan 3 jaar later in 2011, heb ik Mellow geadopteerd, een broodfokslachtoffertje met een verlamd pootje.” 

“Ik heb Mellow maar 4 maanden bij mij mogen hebben, ze is gestorven op de operatietafel ?. Mellow is wel de aanzet geweest om in 2013 Pin Up Pup op te starten, een initiatief waarmee ik asielhonden in de kijker wilde zetten, en het grote probleem van broodfok wilde bekend maken. Deze foto van Mellow & Buddy wilde ik vandaag heel graag met jullie delen ?? “