VTM

Manager van Stan Van Samang geeft meer uitleg: "Er is ook nog zijn zoontje Lenny, dat moet vreselijk zijn voor hem"

bron: Joe
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews/Instagram
Stan Van Samang beleefde een vreselijke zaterdagavond. De zanger moest zijn optreden in Overijse stopzetten na stemproblemen.

Stan kon niet meer verder en moest al zijn aanwezige fans teleurstellen. "Ik hoop dat hij vandaag goed gaat uitslapen en rusten", reageert manager Henk Vermeulen bij Joe. "Al ging het gisteren wel terug wat beter."

"Mensen vergeten dat een concert van 2 à 3 uur volzingen echt topsport is. Bovendien had Stan vrijdag ook nog een concert. Toen merkte ik al dat hij een verkoudheid had. Hij begon zaterdag ook met tegen de mensen op de eerste rij te zeggen dat hij licht verkouden was."

Vermeulen zegt dat het nog wel meevalt met Stan. "Ik lees ook berichten dat hij zijn stem kwijt zou zijn, maar dat is er niet aan de hand. Stan is moe en heeft bovendien ook nog een verkoudheid. Als je dan moet gaan zingen, dat gaat het niet meer."

En dan is er ook nog zijn zoontje Lenny. Die kampt nog steeds met reflux. "We kennen allemaal wel iemand in de omgeving die een huilbaby heeft", gaat Henk verder. "Maar dat is zo'n verzamelnaam. Stan slaapt al 1 jaar en 2 maanden niet naar behoren daardoor. Het moet verschrikkelijk zijn."

Stan slaapt al 1 jaar en 2 maanden niet naar behoren daardoor. Het moet verschrikkelijk zijn."

"Ik wil ook benadrukken dat de concerten doorgaan. Stan gaat nog wel naar de dokter en als die zegt dat het niet kan, grijpen we wel in want de gezondheid gaat voor. Maar voorlopig zijn er geen tekenen in die richting."