VTM

Vriend van Christoff na huwelijksaanzoek voor miljoenen kijkers: "Wees er maar zeker van dat ik dan geweigerd zou hebben"

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Instagram
Het was voor Ritchie en alle miljoenen kijkers van het Duitse programma 'Schlagerboom' toch wel schrikken. Plots vroeg Christoff zijn vriend Ritchie ten huwelijk. En wie durft dan nog weigeren?

Ert kwam ook wel de kritiek dat je bij zo'n aanzoek gewoon niet kan weigeren. Maar daar is Ritchie het niet mee eens. "Wees maar dat ik zou durven weigeren", zegt hij in Dag Allemaal. "Als ik het helemaal niet zag zitten met Christoff, had ik dat wel gedaan. Dan trek ik mij niets aan van de setting. Maar ik ben zeker van mijn stuk."

"We vullen elkaar ook perfect aan", gaat Ritchie verder. "Wat ik te veel heb, heeft hij te weinig. Wat ik te veel heb, heeft hij te weinig. En we zijn gewoon ook de beste vrienden, hé. Mijn famiile was er dan trouwens al langer van overtuigd dat Christoff de geschikte man voor mij is. Voor hen is hij ook een man als een ander. Ze zijn grotendeels Franstalig en kennen hem niet als zanger. Ze weten ook niet dat hij zoveel succes heeft."