VTM

Meisjes van K3 hebben geweldig nieuws: "Dit staat er deze maand allemaal te gebeuren"

bron: Showbizzsite
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
De meisjes van K3 stonden vandaag op de boekenbeurs voor een signeersessie. Er was veel volk naar Antwerpen afgezakt. Hanne, Klaasje en Marthe vonden het wel fijn.

"Ik had wel het gevoel dat het allemaal snel moest gaan", vertelt Klaasje aan Showbizzsite. "Het eerste jaar ging het nog sneller. Nu kon je een klein beetje meer de tijd nemen voor de mensen."

Voor de meisjes van K3 wordt deze maand heel bijzonder. "Op 6 november zijn wij drie jaar K3", merkt Marthe op. "En op 15 november komt ons nieuw album", pikt Klaasje in. "En het is ook 20 jaar geleden dat de eerste single van K3 uitkwam. Dat gaan we volgend jaar vieren want dat gaat helemaal in het teken staan van dat feest. Het wordt een heel groot spektaktel. De mensen mogen veel verwachten in het pop-up theater in Puurs, waar onze shows doorgaan. De tribunes gaan ook bewegen."

Hanne voegt er nog aan toe dat er ook een stripreeks komt van K3. "En dat was heel fijn", zegt ze. "In de verhalen van de strips komt de Roller Disco utigebreid aan bod."

Tags k3