VTM

Ouders van Niels Destadsbader bijzonder trots: “Maar we mogen hem niet vergeten, hij minstens zoveel gewerkt als Niels”

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Niels Destadsbader heeft twee concerten achter de rug in het Sportpaleis. Iedereen is laaiend enthousiast. Volgend jaar staat Niels opnieuw in het Sportpaleis. Wie er dit jaar niet bij was, heeft dan terug een nieuwe kans.

Niels zong er zijn hit ‘Hey Pa’. Tijdens dat nummer ging de zanger tussen zijn ouders zitten. Mamma Cathérine en papa Kees waren zeer ontroerd, maar heel gelukkig. “Dit is het mooiste geschenk dat je als ouders kan krijgen”, reageert Kees in Het Laatste Nieuws.

“Dat was zo emotioneel, zo overweldigend. Dan kan je het moeilijk droog houden, maar het waren tranen van geluk. Ik heb echt genoten van dat moment.” Ook de ouders van Niels wisten niet wat er zou gebeuren. “Ik heb de voorbije weken wat proberen te vissen, maar hij wilde niets kwijt. Ik ben kinesist en we stonden regelmatig samen op de loopband, maar zelfs daar kreeg ik er niets uit.”

Maar Cathérine en Kees zijn ook trots op hun andere zoon Kevin. Die heeft backstage minstens evenveel werk geleverd. “Zij hebben dit samen gedaan en daar kan je als ouders alleen maar van dromen. We zijn zo fier!”