VTM

Stan Van Samang heeft flinke waarschuwing: “Steek één poot uit en je krijgt met mij te doen”

bron: Hallo
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Stan Van Samang heeft nog altijd problemen met zijn zoontje Lenny. Al slaapt zijn zoontje nu wel goed.

“Lenny is een fantastisch manneke. Al zouden we nog harder van hem kunnen genieten als hij 's nachts zou doorslapen”, vertelt Stan in Hallo. “Ik moet wel zeggen dat ik totaal anders in het leven sta sinds ik vader ben. En dat werd me al meteen duidelijk vanaf het moment dat Lenny geboren was. In your face: hier zie.” 

“Toen mijn vrouw Lenny voor de eerste keer in haar armen hield, dacht ik: 'Wat is dees jong? Hoe graaf is dat?' Ik knipte die navelstreng door en van de ene op de andere moment was ik… vader. Het legt toch wel wat gewicht op je schouders, want je weet dat dat mensje je de volgende jaren heel hard nodig zal hebben.”

WAARSCHUWING
Stan waarschuwt ook. “Vroeger dacht ik dat ik vaders begreep die daders iets aandoen, nu wéét ik dat ik hen begrijp. Nee jong, níet raken aan Lenny, laat dat duidelijk zijn. Want wie een poot naar hem uitsteekt, krijgt met mij te maken.” 

“Ik weet nog dat ik voor de geboorte tegen Barbara zei: 'We moeten er ons van bewust zijn dat er binnenkort iemand in ons leven komt die we nog liever zullen zien dan dat wij mekaar graag zien.' En dat is ook zo gebleken. Die onvoorwaardelijke liefde, ik had dat nog nooit gevoeld. Het maakt bijna een dier van me, een dier dat zijn jong beschermt met alles wat het in zich heeft. Het is een oerkracht.”