Geen prettige feestdagen voor Brad Pitt: “Die beslissing van zijn kinderen doet hem veel pijn”

bron: Radar Online
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Het is nog steeds niet koek en ei tussen Brad Pitt en Angelina Jolie. Dat staat te lezen bij Radar Online.

Zoons Maddox (17) en Pax (15) en dochter Zahara (13) zijn de drie oudste kinderen van het koppel. Zij zouden besloten hebben dat ze hun vader niet meer willen zien.

En die beslissing valt vader Brad zwaar. “Dat doet Brad veel pijn en nog erger is dat ze altijd hun moeders kant hebben gekozen”, aldus een insider. “Vrienden van Brad hebben het gevoel dat zij hen heeft opgestookt tegen hem toen de zaak om het voogdijschap nog liep.” 

“Ze zijn oud genoeg nu om zelf een beslissing te kunnen maken, zeker Maddox, en Brad hoopt dan ook dat ze hem opzoeken omdat ze dat zelf willen en niet omdat een rechter dat bepaald heeft.”
“Wat betreft de drie andere kinderen: tweeling Vivienne en Knox (10) hebben het minst meegekregen van de scheiding, omdat Angelina hen zoveel mogelijk wilde beschermen tegen alle wilde verhalen die de ronde deden.” 

“Dochter Shiloh (12) wil haar vader dolgraag zien, maar heeft ook moeite met de situatie. Brad probeert hun band te herstellen en moedigt haar aan om ook te gaan acteren, want daar blijkt ze talent voor te hebben. Maar dat wil Angie weer niet, omdat ze Shiloh te jong vindt.”

Tags brad pitt