Angelina Jolie schreeuwt tegen Brad Pitt: "Nooit krijgt dat kreng onze kinderen te zien"

bron: TV Familie
door: SLO
Afbeelding bron: Photonews

De geruchten dat Angelina Jolie en Brad Pitt terug zouden samenkomen kloppen al niet meer. Zo is het opnieuw oorlog tussen hun twee.

De berichten uit Hollywood klonken erg positief. Het leek terug goed te komen tussen Angelina Jolie en Brad Pitt, maar tevergeefs. Er zou terug ruzie zijn tussen de twee. Ook tussen de moeder van Brad en Angelina is het allesbehalve koek en ei.

De advocaten van Brad bevestigden dat Angelina een verborgen agenda bleek te hebben. “Ze herwon zijn vertrouwen en wou daar misbruik van maken. En dat alles om een duister plannetje uit te voeren”, citeert TV Familie.

De moeder van Brad werd onlangs 80 jaar en hij huurde toen een strandvilla in Malibu. Hij nodigde de hele familie uit en vroeg aan Angelina of de kinderen mochten komen. De reactie van Angelina deed Brad inzien dat ze verre van warme gevoelens voor hem koestert: “Wat? Een feestje voor jouw moeder?! Nu niet, morgen niet, nooit niet! Als het van mij afhangt, krijgt dat kreng onze kinderen nooit meer te zien”, schreeuwde Angelina het uit.