Vlammende ruzie tussen Angelina Jolie en nieuwe vriendin van Brad Pitt: “Alleen maar zijn seksvriendinnetje”

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews

Het Duitse model Nicole Poturalski (27) is de nieuwe vriendin van acteur Brad Pitt (56). Ze weet dat het acteur het niet altijd makkelijk heeft door de hele zaak met zijn ex Angelina Jolie.

Brad en Angelina maken al zes jaar ruzie over het hoederecht van hun zes kinderen en over enkele eigendommen. “En nu Nicole in beeld is, gaat het er nóg heviger aan toe. Angelina lanceerde recent een nieuwe aanval op Brad. Ze wil niet dat hun kinderen contact hebben met ‘die Duitse’", staat er te lezen in TV- Familie.

Angelina schetst geen fraai beeld over Nicole. “Het is een leeghoofdig modelletje. Ze is Brad zijn jonge vriendinnetje, zijn del, zijn seksvriendinnetje. Het zijn grove beschuldigingen.

De reactie van Nicole was ook niet mis. “Dat mens moet niet zo hysterisch doen! Waarom zou zij over mij mogen oordelen? Ze ként me niet eens. Ze weet niet wie ik ben, wat ik doe of waar ik voor sta. Ze moet mij met rust laten.”

“Dat zij en Brad ruzie hebben vind ik jammer, maar ik begrijp het wel. Nee, ze moet hem niet lastigvallen met verwijten naar mij toe. Dat hoeven Brad en ik niet te pikken.”

“Echt, ik heb niets tegen haar. Ik respecteer Angelina. Ik wil geen oorlog met haar. Maar als zij ruzie zoekt, kan ze die krijgen. Ik laat niet met me sollen!”