Angelina Jolie choqueert: "Brad Pitt wurgde een van onze kinderen"

door: COS
Afbeelding bron: Photonews

Na een jarenlange relatie stapten Angelina Jolie en Brad Pitt in 2014 in het huwelijksbootje. Twee jaar later was het huwelijk voorbij. De vechtscheiding duurt nu al zes jaar.

Brad Pitt klaagde zijn ex-vrouw Angelina Jolie onlangs aan, nadat ze haar aandeel in hun Franse wijngaard had verkocht aan een Russische oligarch. Brad is ervan overtuigd dat ze dat heeft gedaan om hem een hak te zetten.

Nu heeft Angelina de acteur op haar beurt aangeklaagd voor een incident dat dateert van september 2016 en dat de aanleiding was voor hun breuk. Ze zegt de details van het incident nooit publiekelijk te hebben willen maken, maar dat ze zich er nu toe gedwongen voelt.

Op een privéjet zou het tot een fysieke aanvaring gekomen zijn tussen Angelina en Brad. De actrice beschuldigt haar ex ervan een van hun kinderen te hebben "gewurgd" en een andere in het gezicht te hebben "geslagen". Brad zou Angelina bovendien bij haar haren gegrepen hebben en tegen de muur hebben geduwd.

"Pitt liet zich in een vliegtuigzitje vallen. Daarbij verwondde hij Jolie's rug en elleboog", citeert DailyMail de aanklacht. "De kinderen kwamen hun moeder toegesneld en probeerden elkaar te beschermen."

"Voor het over was, wurgde Pitt een van de kinderen en sloeg hij een andere in het gezicht. Sommige kinderen smeekten Pitt om te stoppen. Ze waren allemaal bang. Velen waren aan het huilen."