VTM

Koen Wauters neemt belangrijke beslissing over zijn toekomst

bron: Het Nieuwsblad
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Vanaf vrijdag is Koen Wauters weer één van de coaches in ‘The Voice van Vlaanderen’. En in het najaar komt er ook nog het nieuwe album van Clouseau.

Koen is al 30 jaar onafgebroken op het scherm bij VTM. “Ik ben bijna 52 jaar”, bedenkt Koen zich in Het Nieuwsblad. “Op deze leeftijd vraag ik me af wat ik nog wil doen in het leven. Ik ben over de spreekwoordelijke helft, de fysiek goede jaren lopen stilaan op hun eind. Sommige mensen verwezenlijken nog een oude droom en trekken een jaar met de rugzak door Azië.” 

The Voice en Clouseau
“Maar daar heb ik geen zin in. Ik kom iedere keer tot dezelfde vaststelling: je kunt mij geen groter plezier doen dan The voice en Clouseau. Dat is mijn lang leven. Alleen het helse tempo mag wat minder.”

"Gaat niet lukken"
Al wil Koen het al jaren wat rustiger aan gaan doen. “Dat zal inderdaad niet lukken, vrees ik. Liveshows van The voice in mei, Belgium's got talent in het najaar, een nieuw seizoen van Wat een jaar ... En voor Over winnaars trek ik naar het buitenland.” 

Plezier
“Rode Neuzen Dag komt terug en in het najaar staat Clouseau er weer. De cd is voor oktober, optredens voor november. Soms volgt alles zo snel op elkaar dat ik er niet genoeg plezier aan beleef.”