Celien Deloof neemt beslissing na haar maagoperatie: “Ik kan het niet aan”

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Celien Deloof onderging in september een maagoperatie. Sindsdien verloor ze maar liefst 30 kilo.

Een maagoperatie was één van de dingen die Celien Deloof zeker nog wilde doen. En het volgende op haar lijstje is zwanger worden. Al heeft ze daar wel een belangrijke beslissing over genomen. “Op zich was vermageren geen must om zwanger te worden”, stelt Celien in Dag Allemaal. 

“Maar ik had al zoveel fysieke klachten dat er nog eens twintig zwangerschapskilo’s bij nemen te veel zou zijn. Maar goed, een kindje staat zeker op de planning van Nico en mij. Al is het nog niet voor meteen. Ik kan het nu nog niet aan. Eerst moet m’n gezondheid nog wat stabiliseren. Mama worden zal sowieso al genoeg van mij en mijn lichaam vragen.”

Volgende week maandag kan je Celien ook op tv zien. Ze heeft met haar vriend Nico een immobiliënkantoor. “De zaken gaan goed. De reacties van onze klanten zijn heel positief en onze naamsbekendheid in de regio wordt almaar groter. Volgende week zitten we zelfs in ‘Huizenjagers’ op VIER. ’t Is te zeggen: ik, niet mijn man. Nico zei: ‘Televisie is niks voor mij, ik word daar te zenuwachtig van.’ Dus ik heb me met plezier opgeofferd. Het was vijf dagen dolle pret met de opnameploeg en de concullega’s”, aldus Celien.