Zeer slecht nieuws van Celien Deloof: "Na 9 jaar zijn de verschillen tussen ons te groot geworden"

bron: HLN/Showbizzsite
door: Redactie
Afbeelding bron: Eén
Celien Deloof, de dochter van Margriet Hermans, en haar echtgenoot Nico Vergaelen zijn uit elkaar. Dat laat het ex-koppel zelf weten aan de Showbizz-Site. Hoewel Celien en Nico al in augustus hun relatie hebben verbroken, maken ze nu pas het nieuws bekend.

Celien Deloof en Nico stapten trouwden in 2015, maar waren ook voor hun bruiloft al lang samen. Maar nu zetten ze er dus een punt achter. “Na 9 jaar moeten we inzien dat de verschillen tussen ons te groot geworden zijn. Details doen niet ter zake, het belangrijkste is dat we op een goede verstandhouding alles kunnen uitwerken. We hopen dan ook dat we dit in alle sereniteit kunnen doen”, luidt het.

Op 29 mei 2015 trouwden Celien en Nico voor de wet. De dag daarna organiseerden ze een huwelijksfeest in hun tuin. Voor mama Margriet werd de huwelijksdag bijzonder emotioneel, gezien Celien haar enige dochter is. “Ze heeft veel traantjes weggepinkt, maar het waren vooral tranen van blijdschap. Ze is heel blij met Nico als schoonzoon”, klonk het toen trots.

Of de twee inmiddels al wettelijk gescheiden zijn is niet duidelijk. Wat wel zeker is: het vastgoedkantoor dat ze samen uit de grond stampten blijft gewoon bestaan en zal geen invloed ondervinden van hun breuk.