Zorgen om Pico uit ‘FC De Kampioenen’: “Hij is al een tijdje onbereikbaar”

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Momenteel vinden de opnames plaats van de nieuwe film van FC De Kampioenen. Walter Michiels, die in de beginperiode van de reeks de rol van Pico speelde, heeft andere zorgen.

Walter Michiels raakte op de dool. Zo komt hij alleen nog maar op een negatieve manier in het nieuws en dat is nu niet anders. Volgens Het Laatste Nieuws had de acteur zich afgelopen week moeten gaan verantwoorden voor de rechtbank in Leuven, maar de 55-jarige beklaagde daagde niet op. 

Ook zijn advocaat wist niet waar Walter was. Hij kon alleen maar zeggen dat zijn cliënt al een tijdje onbereikbaar is. De gevallen acteur moest zich voor de rechter verantwoorden voor feiten van drugs, diefstal en het kraken van een woning.

Psychiatrisch onderzoek
De rechter gaf Walter ook al het bevel om een psychiatrisch onderzoek te ondergaan. Dat onderzoek moet dan meer duidelijkheid geven over zijn gemoedstoestand.

Het is niet duidelijk of Walter dat onderzoek al heeft laten uitvoeren. De advocaat krijgt nu tot november om uit te zoeken waar zijn cliënt zit en hem uit te nodigen om alsnog te verschijnen in de rechtbank. Volgens Het Laatste Nieuws zou het Openbaar Ministerie de internering van Michiels vragen.