VTM

Nieuwe getuige over ongeval van Tanja Dexters toont aan dat ze liegt: “Zij heeft zelf de mensen staan uitschelden”

bron: Het Nieuwsblad
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Het bizarre ongeval van Tanja Dexters blijft nazinderen. De ex-miss België en haar vriend Michaël Peeters reden op de E313 tegen een voorligger aan. Ze pleegden ook vluchtmisdrijf.

Op camerabeelden is te zien hoe Michaël met zijn Jaguar slalomde over de snelweg en inhaalde via de pechstrook. Ter hoogte van Olen kwam het tot een aanrijding. Dexters beweert dat de voorligger, een man met een Passat, plots op de rem ging staan. “Wellicht riep onze auto, een gloednieuw model, bij de voorligger jaloezie op”, meende ze.

Er is nu een nieuwe getuige opgedoken in de hele zaak. “De chauffeur van de Passat heeft die Jaguar niet gezien. Pas bij de aanrijding besefte hij dat die auto achter hem raasde. Hij heeft niet geremd, ook niet uit jaloezie”, is de nieuwe getuigde duidelijk in Gazet van Antwerpen.

Dexters en haar vriend zouden volgens de getuigenis meteen door het kreupelhout gekropen zijn tot op de parallelweg. Ze verklaarde dat ze wegliep omdat de omstanders vijandig waren.

“Dat is ook niet helemaal de waarheid. Zij heeft eerst wat lelijke dingen naar de chauffeur geroepen. En de overige aanwezigen hebben haar dan van antwoord gediend: dat ze een toontje lager moest zingen. De chauffeur zelf was te veel in shock om te antwoorden. De omstanders bleven behoorlijk beleefd. De woorden 'domme koe' of wat dan ook zijn niet gevallen”, zegt de betrokkene.