VTM

Zeer leuk nieuws over Manu en Hilde uit 'Boer Zkt Vrouw': "We gaan trouwen"

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Half november trok Hilde (50) naar Zuid-Afrika. Daar is ze aan een nieuw leven begonnen met olijfboer Manu (53). Ze leerden elkaar een jaar geleden kennen via het programma 'Boer zkt Vrouw'.

We zijn nu vijf maanden later en intussen heeft Manu haar zelfs al ten huwelijk gevraagd. Hilde stemde toe. "Wij spelen ’s avonds vaak Rummikub, en hij had de ring in het zakje met de cijferblokjes verstopt", legt Hilde uit in Dag Allemaal. "Maar na elf spelletjes had ik het nog altijd niet gevonden."

"Nochtans zat ze vijftien, twintig keer per spelletje in die zak te grabbelen. En ik die ring telkens maar weer bovenaan leggen! Ik dacht nog dat het een boodschap van hierboven was: ‘Niet doen, Manu, niet doen!’ Toch heb ik dapper doorgezet", gaat Manu verder. 

Hilde heeft de ring niet zelf gevonden. "Nee, en daarom heb ik haar na aloop van het spel een drankje gebracht op het terras en ben ik daar op één knie gegaan." Het was schrikken voor Hilde. "Ik ben serieus geschrokken, ja. Manu heeft altjd gezegd dat hij op een dag een ring voor mj zou kopen, maar ik heb daar nooit verder over nagedacht. En toen haalde hj ineens die ring tevoorschjn. ‘Voilà’, zei hj, ‘omdat ik u nog altjd even graag zie.’ En belofte maakt schuld, nietwaar?"