Storm aan kritiek op ‘Blind Gekocht’: “Het is allemaal bedrog”

bron: Het Belang van Limburg
door: PMN
Afbeelding bron: VIER
In de tweede aflevering van ‘Blind Gekocht’ kon je zien hoe het huis van Els en Bart werd opgeknapt. Dat gebeurde met een erg beperkt budget.

Voor de hele woning op te knappen betaalde het koppel maar 50.000 euro. De kijkers geloofden het sprookje van Bart en Els niet. Daarvoor ging de renovatie van hun huis net iets te vlot. Zelfs de interieurarchitecten konden hun ogen niet geloven.

“Ik zag vernieuwde muren, nieuwe meubelen en een compleet nieuwe keuken”, zegt Jimmy Pauli van Pauli-interieur in Het Belang van Limburg. “Zo'n verbouwing is onmogelijk voor die prijs. Bedrijven als Dovy en Impermo, die ook mooi in beeld komen, zullen wel een steentje bijgedragen hebben.”

“Je huis met een budget van 50.000 euro verbouwen is natuurlijk makkelijker als de sponsors van het programma gratis materiaal leveren. Wat een bedrog. Ik ben er zeker van dat een aantal klanten me nu zullen vragen een verbouwing uit te voeren voor dezelfde prijs”, aldus Jimmy Pauli. “En dan zal ik hen moeten teleurstellen.”