Wij zoeken u! Showbizz24 is op zoek naar een nieuwe collega die gebeten is door het showbizznieuws

door: PMN
Afbeelding bron: Pixabay
Showbizz24 is op zoek naar een nieuwe redacteur op halftijdse basis. Ben jij gebeten door het showbizznieuws en heb je een vlotte pen? Dan ben jij misschien wel de man of vrouw die wij zoeken.

Wordt jij onze nieuwe collega bij Showbizz24? Dit is je kans! Laat snel van je horen! Jouw taak bestaat er in om op een eigenzinnige en vlot leesbare manier het nieuws te brengen.

Als webredacteur heb je uiteraard een vlotte pen en schrijf je foutloos. Omdat je vaak van thuis uit werkt, ben je in staat om zelfstandig te werken. Om elke dag opnieuw kwaliteit te kunnen leveren, zal je afstemmen met je collega’s via chat en andere media. Creativiteit is in deze job een absolute must, daarbij ga je steeds weer op zoek naar die treffende invalshoek. Daarbij kan je hoofdzaken van bijzaken onderscheiden en ben je in staat om rekening houdend met de visie van Showbizz24 zelf te bepalen welk nieuws je online brengt.. Wij zijn niet op zoek naar een copywriter.

Het is belangrijk dat je in het bijzonder erg goed op de hoogte bent van de gebeurtenissen in het Vlaamse showbizzlandschap. Dan ben jij de man of vrouw die wij zoeken.

Het is wel belangrijk om in het bezit te zijn van een BTW-nummer!

Aarzel niet en stuur vandaag nog je sollicitatiebrief naar media24bvba@gmail.com.

Tot snel, toekomstige collega!

Tags vacature