'Er valt zeker een dode in bloederige seizoensfinale van Familie'

bron: Showbizzsite
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Het gaat dit jaar een heftige seizoensfinale worden van Familie. Die kan je allicht bekijken op de laatste vrijdag van juni.

Volgens Showbizzsite zal gaat er ook minstens één dode vallen in de grote seizoensfinale van juni. Alles heeft te maken met een oproep die men lanceerde.

Zo was er een oproep voor mensen die in de rol van een lijkschouwer willen kruipen. Het zou kunnen dat dit pas voor volgend seizoen is aangezien de oproep er nu pas komt en de opnames van de seizoensfinale volop bezig zijn, maar Showbizzsite denkt van niet.
(lees verder onder de foto)

Bloederige seizoensfinale
'Maar wie zal er volgend seizoen niet meer bij zijn? Is het Marie? Haar naam valt al een hele tijd bij de fans van Familie. Zij hebben horen waaien dat Lien Van de Kelder Familie zou gaan verlaten. Misschien gaat dat bij de seizoensfinale van eind juni wel gebeuren', staat er te lezen.

'Voor opnames op 10 april zoeken de makers van Familie een pasgeboren baby die in een couveuse zal gefilmd worden. Op donderdag 11 en vrijdag 12 april vinden er in Geel spectaculaire opnames plaats waarvoor de makers van Familie op zoek zijn naar agenten, lijkschouwers, een dokter, een verpleegster en een ambulancier. Maar er worden ook "kijklustigen bij spannende opnames" gezocht. Zoveel figuranten, dat moét voor de seizoensfinale zijn, dat kan haast niet anders.'

'Het belooft dus een bloederige seizoensfinale te worden. Ondertussen gissen de fans van Familie naar de mogelijke dode. Het kan natuurlijk om iedereen gaan, zelfs de bomma hoort tot de mogelijkheden.'

Tags familie vtm