VTM

Experte uit ‘Blind Getrouwd’ doet teleurstellende vaststelling bij de koppels: “Hoe goed we het ook uitleggen aan hen, toch luisteren ze niet”

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: VTM
Het is maar een magere oogst dit jaar in ‘Blind Getrouwd’. Er is met Line en Victor slechts één koppel dat doorgaat met hun huwelijk. Een teleurstellend resultaat.

De vraag is dan of de experts van ‘ Blind Getrouwd’ gefaald hebben? Margo Van Landeghem is één van de vier experten die beslist over de koppels in het programma.

“Natuurlijk hadden wij op meer gehoopt”, is ze eerlijk in Het Laatste Nieuws. "Kijk naar Tim en Elke. Iedereen ziét het potentieel, en toch is die chemie er niet. Onderschat de stresserende omstandigheden van dit experiment ook niet. Daar nemen wij ons petje voor af." 
(lees verder onder de foto)


Verliefdheid
“Tegenwoordig willen we graag van in het begin die passionele verliefdheid ervaren", duidt Van Landeghem. "Hoe goed we ook uitleggen aan de deelnemers dat die gevoelens pas later kunnen komen - zeker in een experiment als het deze - toch zit het diepgeworteld dat we die verliefdheid willen ervaren.” 

“Veel mensen blijven 'dat vonkje' verwachten, maar in ' Blind Getrouwd' geldt het omgekeerde van wat we gewoon zijn. En als je het na vijf weken niet voelt, is het heel moeilijk om daar verder in te investeren. De evolutie van Line en Victor is er dan ook één die in de lijn van onze verwachtingen ligt: twee partners die het potentieel voelen en een verliefdheid die langzaamaan groeit.