Dieter Coppens blikt terug op tweede seizoen van 'Down The Road: "We hebben er bij stil gestaan dat het problemen kon opleveren"

bron: Schoeters & Bellen
door: PMN
Afbeelding bron: Eén
Het tweede seizoen van 'Down The road' zit er alweer een week op. Het is nu al uitkijken naar het derde seizoen.

De kijkcijfers van het tweede seizoen van 'Down The Road' waren zeer goed. Maar toch heeft Dieter Coppens getwijfeld om nog een tweede seizoen te maken van het programma. "Het is fantastisch hoe Vlaanderen die gasten weer in hun armen gesloten heeft", zegt Dieter in de podcast van 'Schoeters en Bellen'.

"Uiteraard heb ik getwijfeld om nog een tweede seizoen te maken van 'Down The Road'. Je hoort dat ook van mensen uit mijn naaste omgeving. Ze vonden het eerste seizoen keigoed maar ze zeggen dan dat een tweede seizoen maken toch wel een risico is. Ze vroegen zich af of je dat gaat kunnen overtreffen."
(lees verder onder de foto)

Trap
"Dan zit je automatisch met die zenuwen naar zo'n tweede seizoen toe. Je hebt natuurlijk ook heel veel geleerd uit dat eerste seizoen en die bagage neem je wel mee naar het nieuwe seizoen. Na één dag draaien wisten we dat het in orde was. We waren er zeker van met de crew dat alles goed zal komen."

"Neem nu die trap zonder leuning. Dat leverde heel wat problemen op, maar wij staan daar niet bij stil. Dat maakt dan dat je zeven minuten televisie maakt over een trap. Daar moet je wel ruimte voor maken en dan laat je daar ook activiteiten voor vallen", besluit Dieter Coppens.