Zoon van Paul Severs heeft goed nieuws voor wie dinsdag niet in de kerk kan plaatsnemen: "Willen fans niet teleurstellen'

bron: Eigen berichtgeving
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Dinsdag 23 april is er de begrafenis van Paul Severs. Zoon Christophe heeft op zijn Facebook wat meer praktische informatie gegeven.

Paul Severs zal begraven worden in de Sint-Martinusbasiliek in Halle. "Het is onmogelijk om iedereen plaats te laten nemen in de basiliek", geeft Christophe Severs een woordje uitleg. "We willlen we de fans niet teleurstellen en hebben we besloten een groot scherm op het Possozplein te plaatsen."

"Voor wie de kist een laatste keer wil groeten, start er op het Possozplein ook een nadargang waar iedereen rustig naar de ingang van de basiliek wordt geleid. Voorts kan je in het nabijgelegen CC 't Vondel gebruik maken van de toiletten. Tot slot voorzien we op het Possozplein een bloemenzone. Mensen met een fysieke beperking brengen best een klapstoeltje mee. De plechtigheden nemen immers enkele uren in beslag."

"Wil u ook een laatste eerbetoon brengen aan mijn vader? Dan bent u welkom op 23 april 2019 in Halle. Het Joseph Possozplein is hierbij de belangrijkste uitvalshoek voor de fans en sympathisanten. Dit plein bevindt zich in het centrum en bevindt zich op nauwelijks 10 minuten van het station."

PROGRAMMA BEGRAFENIS PAUL SEVERS:
07u30 – 09u45: Laatste groet voor de fans. Groet aan de kist in de basiliek en ontvangst rouwprentje en kans om een bloem te leggen.
10u00 – 11u30: Laatste groet voor de genodigden in de basiliek. (Enkel op persoonlijke uitnodiging)
11u30 – 12u30: Kerkelijke plechtigheid, live te volgen ook op groot scherm op het Possozplein te Halle.