Gert Verhulst over ‘Gert Late Night’: “Zo lang wil ik nog doorgaan, alleen is het verschrikkelijk vermoeiend”

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Maandag start er een nieuw seizoen van ‘Gert Late Night’. Gert Verhulst en James Cooke ontvangen dan weer een resem aan bekende gasten op de boot Evanna.

“Net zoals de vorige seizoenen ontvangen we in 'Gert Late Night' elke week drie centrale gasten die van maandag tot vrijdag bij ons op de boot blijven”, vertelt Gert Verhulst in Het Laatste Nieuws. “Nieuw dit jaar is dat we op dinsdag, woensdag en donderdag ook een uur radio gaan maken: 'Radio Evanna', tussen 7 en 8 uur op NRJ. En we streamen dat ook op VIER en ZES. We gaan nu dus niet rechtstreeks naar het ontbijt, maar eerst naar onze radiotafel. We hebben niet zoveel ervaring met radio, dus dat zal natuurlijk allemaal wel een beetje op onze eigen manier gebeuren, hé."

Gert weet ook hoe lang hij nog wil doorgaan met ‘Gert Late Night’. “Zolang we het gevoel hebben dat we nog kunnen groeien, wil ik met 'Gert Late Night' doorgaan. Alleen is het verschrikkelijk vermoeiend. Die fysieke druk hebben we van bij de start onderschat. We gaan altijd voor de goeie ideeën en vergeten wat de gevolgen zijn. Maar als we zo'n nachtje doordoen en het resultaat is fijn, dan is dat plezant.”