Zoon van Paul Severs heeft meer nieuws over begrafenis van zijn vader: “Gaan we niet doen”

bron: Eigen berichtgeving
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Aanstaande dinsdag is er de begrafenis van Paul Severs. Die gaat door in Halle.

Christophe Severs, de zoon van de overleden zanger, heeft nog wat meer informatie bekendgemaakt. “Geloof me als ik zeg dat wij er alles aan doen om het laatste eerbetoon van mijn vader in goede banen te leiden”, schrijft Christophe op zijn Facebook. 

“Daarom willen we jullie nog graag het volgende meedelen:”

* “We delen geen rouwbrieven uit. Dit is een intieme aangelegenheid. Graag jullie begrip.”

* “De vraag om bidprentjes op te sturen is helaas veel te groot. Voorlopig hebben we beslist om enkel tijdens die dag in Halle bidprentjes uit te delen. Er wordt momenteel nog bekeken hoe we dit in de toekomst al dan niet aanpakken. Meer info hierover later. Gelieve momenteel geen aanzoeken meer te doen voor rouwprentjes/bidkaartjes.”

* “De Basiliek is spijtig genoeg te klein om iedereen een plaats te geven. Indien je geen uitnodiging ontving om de plechtigheid in de Basiliek bij te wonen, nodigen we je graag uit op het Possozplein in Halle. Daar kan iedereen die dat wilt de uitvaart volgen. 

* In de Basiliek zelf mag je niet filmen of fotograferen. De familie voorziet zelf 1 fotograaf en een cameraploeg.”

* We willen dit laatste eerbetoon aan mijn vader zo sereen en respectvol mogelijk laten verlopen. Kunnen jullie hier mee voor zorgen en onze privacy respecteren? Alvast bedankt hiervoor."