‘Tanja Dexters respectloos voor man die haar geholpen hebben: Dat is een aansteller’

bron: TV-Familie
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Tanja Dexters liet een luxueus appartement waar ze gratis mocht wonen als een stort achter. De eigenaar was een goede vriend van haar.

Eigenaar Guy en zijn vrouw Diana zagen dat Tanja Dexters het moeilijk had. Ze stelden voor om haar te helpen. Naast dat Tanja gratis in het appartement mocht wonen, bood Diane ook aan om haar modecollectie Dexters ook te verkopen. Bovendien kregen Guy en Diana ook deurwaarders over de vloer, voor schulden waar ze niets mee te maken hadden.

“Ik heb haar geld voorgeschoten en nam zelfs haar auto over. Ze mocht er van mij nog een tijd mee rijden. Maar zo kon ze toch een deel van haar schulden aflossen”, zegt Guy in TV- Familie.

Maar volgens het blad toonde Tanja zich niet dankbaar en was ze ook erg respectloos. Ze noemde hem zelfs een aansteller. “En dat terwijl onze samenwerking mij met een put van duizenden euro’s achterlaat. Onvoorstelbaar... Mocht Tanja bereid zijn om op een volwassen manier aan tafel te gaan zitten en zich te excuseren, dan zijn mijn vrouw en ik in staat om haar te vergeven. Maar dat respect zal ik van haar nooit krijgen, vrees ik…"