Tanja Dexters heeft na alle onheilspellende berichten groot nieuws te melden

bron: TV-Story
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Tanja Dexters staat weer in het oog van de storm. Eerst was er het ongeval met vluchtmisdrijf dat zij en haar man Michael veroorzaakten en deze week kwam er nog het bericht dat ze een luxueusappartement waar ze mocht wonen als een stort achterliet.

Er komt dus niet veel goeds uit de hoek van Tanja Dexters, maar nu is er toch wat goed nieuws te melden. Tanja woont intussen samen met haar vriend Michaël Peeters.  "Ik ben recent bij Michaël ingetrokken, gewoon omdat het heel goed zit tussen ons. Ik heb veel meegemaakt met mijn ex, maar voor deze relatie wil ik echt gaan. Ik zie hem doodgraag, hij is een schat van een man", vertelt Tanja in Story. 

"Pas op, alleen zijn was plezant, ik heb me héél goed geamuseerd (lacht). Maar uiteindelijk ben ik iemand die niet alleen kan zijn. Ik heb een warme thuis nodig. Mijn nieuwe gezin sterkt me aan en maakt mij heel gelukkig.”

“Michaël heeft een zoontje van acht, Xavier. Dezelfde leeftijd als Valentina dus. Mijn dochter komt heel goed overeen met Michaël en is ook blij dat ze nu een stiefbroertje heeft. Tijdens de vakantie was er een paaseierenraap met alle kindjes van de familie, dat zijn momenten die ik koester. We gaan ook regelmatig samen naar Marbella, waar Michaël een appartement heeft. Een meevaller, want ik kom heel graag in Spanje.”