Studio Brussel lanceert opvallende nieuwigheid voor de Warmste Week

door: Redactie
Afbeelding bron: StuBru
Woensdag gaat ‘De Warmste Week’ van start. De grootste solidariteitsactie van ons land zal ook dit jaar een golf van warmte over ons laten gaan.

Voor De Warmste Week maakt Studio Brussel vanaf vandaag zeven dagen lang 24 uur per dag radio vanuit Kortrijk. Studio Brussel-dj's Eva De Roo, Joris Brys en Fien Germijns draaien er verzoekplaten voor allerlei goede doelen. In totaal steunt De Warmste Week dit jaar meer dan 2.000 goede doelen.

Mensen kunnen verzoeknummers aanvragen om op de radio te laten spelen en daarmee geld schenken aan een goed doel. Maar ze kunnen ook acties op poten zetten om centen in te zamelen voor goede doelen die ze zelf mogen kiezen. Nieuw dit jaar is dat mensen ook vrijwilligerswerk kunnen doen in plaats van geld te schenken.

De Warmste Week steunt meer dan 2000 goede doelen

De tijdelijke radiotent van Studio Brussel staat voor De Warmste Week dit jaar op het Nelson Mandelaplein in Kortrijk. Er zijn naar jaarlijkse gewoonte ook allerlei optredens. Iedereen is welkom en de actie is ook haast constant op televisie te volgen. Daar kunnen mensen trouwens via sms ook berichtjes publiceren waarmee ze een goed doel steunen.