Ella Leyers doet hilarische bekentenis: “Mijn moeder schaamde zich dood voor mij”

door: ASX
Ella Leyers in 'Over de oceaan'
Afbeelding bron: Play4

Op VRT MAX kan je elke week luisteren naar een nieuwe podcast van ‘Quiz quiz hoera’, waarin Studio Brussel-presentatrice Eva De Roo vragen voorschotelt over de radiozender aan twee bekende Vlamingen.

Vorige zondag was het de beurt aan de zusjes Olga en Ella Leyers. Olga Leyers, die onlangs in het huwelijksbootje stapte, doet er een boekje open over haar oudere zus. “Ik heb nooit gelogen tegen mijn ouders, maar Ella wel, zij was de leugenaar in het gezin”, verklapt Olga.

“Er is wel een verschil tussen liegen en niet altijd toestemming vragen”, verdedigt de presentatrice van ‘De Ideale Wereld’ zich. “Ik vroeg niet altijd of ik iets mocht doen, omdat ik wist dat het toch niet zou mogen”, verduidelijkt de blonde actrice.

“Zo wou ik op mijn 14e mijn haar rood kleuren, maar ik wist dat het niet zou mogen. Toen heb ik gewoon een pakje kleurspoeling gehaald in het Kruidvat, maar één pakje bleek niet genoeg, dus was mijn haar helemaal in vlekken. Verschrikkelijk”, bekent Ella.

“Mijn moeder schaamde zich zo hard, die wou niet zo naast mij op straat lopen”, gaat Ella verder. “En dus is ze zo lief geweest om speciaal voor mij dat tweede pakje te gaan halen!”