Jean-Marie Pfaff kan het nog steeds niet vatten: “Dat mensen elkaar zoiets kunnen aandoen”

door: ASX
Afbeelding bron: Photonews

Het EK in Duitsland is gisteren officieel van start gegaan. Traditiegetrouw worden dan enkele oud-voetballers opgetrommeld om hun mening te geven over de prestaties van de Rode Duivels. Ook gewezen doelman Jean-Marie Pfaff kan niet ontbreken.

Jean-Marie Pfaff was eerder deze week te gast bij Studio Brussel. Presentatrice Fien Germijns polste naar de gezondheidstoestand van Carmen, de echtgenote van Jean-Marie. Carmen kreeg vorig jaar in het vliegtuig een hersenbloeding toen de familie onderweg was naar Mallorca.

Er volgde een lange revalidatie voor de keepersvrouw. Als klap op de vuurpijl werd het koppel vorige zomer het slachtoffer van een brutale homejacking.

“Ze hebben mijn vrouw opgesloten in het toilet. Dat ze dat een invalide vrouw überhaupt durven aandoen, daar kan ik met mijn verstand echt niet bij. Het is echt erg wat mensen elkaar kunnen aandoen”, vertelt Jean-Marie.

Gelukkig is Carmen ondertussen aan de beterhand. “Ik heb enorm veel respect voor het doorzettingsvermogen van mijn vrouw. Carmen is echt een ontzettend sterke vrouw, ik bewonder haar daar enorm voor”, besluit El Sympatico.