UPDATE - Tanja Dexters en haar vriend zijn aangehouden door de poltie

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
De politie is binnengevallen in de garage van de vriend van Tanja Dexters. Het is nog niet duidelijk wat de reden is.

Vanochtend viel de politie binnen bij garage Peeters - die Kia, Land Rover en Jaguar verkoopt - op de Herenthoutseweg in Herentals. Dat is de garage van de vriend van Tanja Dexters. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

De politie is op zoek naar verdovende middelen. “De lokale politie Neteland heeft vanochtend in het kader van een gerechtelijk onderzoek naar verdovende middelen verschillende huiszoekingen uitgevoerd. Vijf mensen zijn van hun vrijheid beroofd en worden op dit moment verhoord”, laat het parket weten aan Het Laatste Nieuws.

Bij die vijf mensen zijn ook Tanja Dexters en haar vriend. “De onderzoeksrechter leidt het onderzoek van de lokale politie Neteland. Dat resulteerde vandaag in zeven huiszoekingen in de regio. Onder meer bij filiaalhouders van Kia, Daf en Jaguar. De actie werd uitgevoerd door een veertigtal politiemensen en daarbij zijn vijf drughonden ingezet. Drie auto’s zijn in beslag genomen voor verder onderzoek. Na de verhoren zal de onderzoeksrechter beslissen of er mensen worden voorgeleid.”