VTM

Victor en Line uit ‘Blind Getrouwd’ hebben een belangrijke beslissing genomen: Dit gaan ze doen

bron: Het Laatste Nieuws/Dag Allemaal
door: Redactie
Afbeelding bron: Medialaan
Victor en Line, zij vormen het enige koppel dat het voorbije seizoen van ‘Blind Getrouwd’ overleefde, hebben een drastische beslissing genomen. Ze gaan samenwonen, laten ze weten in Dag Allemaal.

“Het gaat heel goed, ik denk dat je dat wel ziet. ’t Is een cliché, maar we zitten echt op dezelfde golflengte: allebei vinden we dat we het rustig aan moeten doen”, zegt Victor in Dag Allemaal. “Ook al zeggen mensen soms: ‘Ik snap niet goed dat jullie nog niet samenwonen.’ Maar we doen het stap voor stap. Zolang we daar allebei oké mee zijn, is het goed.”

De twee denken concreet na over samenwonen. “Het Is ons huidige gespreksonderwerp: waar gaan we dan wonen en wat doen we met Victors huis? Dat is allemaal nog een beetje puzzelen. Maar het wordt inderdaad stilaan concreet, de knoop is doorgehakt. Anders zou ik niet al naar de bank en de notaris geweest zijn, hoor. Maar laat ons eerst rustig de zomer doorkomen”, aldus Line.

Waar het koppel dan naartoe trekt? “Het zal niet Arendonk worden, dat staat al vast”, verzekert Victor. “Het zal toch meer in de buurt van Antwerpen zijn. Misschien Berchem, of toch Lier.”