Lesley-Ann Poppe deelt foto van haar billen en wordt dan met de grond gelijk gemaakt

bron: Het Laatste Nieuws
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Lesley-Ann Poppe (40) is momenteel op vakantie in Los Angeles. Ze deelde een foto van zichzelf in badpak. Maar de venijnige reacties lieten alweer niet lang op zich wachten.

Lesley-Ann Poppe geniet met volle teugen van haar vakantie in Amerika, en dat toonde ze met een zomerse foto in badpak. Maar jammer genoeg werd ze alweer het slachtoffer van bodyshaming, het fenomeen waarbij men kritiek heeft op het lichaam van iemand anders.

Verschillende mensen schreven ronduit kwetsende opmerkingen bij de foto. “Puddingkont, hangtetten en een lelijke smoel”, schrijft iemand. “Nu moet ik eerlijk zeggen dat jij toch wat oud bent voor zo’n badpak”, vindt een andere volger. En ook: “Mooi, maar gebruik minder Photoshop.”

Ook Lesley-Ann heeft zelf gereageerd op de venijnige commentaren. “Het blijft me toch verbazen hoe een onschuldige vakantiefoto blijkbaar het slechtste in mensen naar boven kan halen”, zegt ze. “Ach ja, gelukkig is dat maar een minderheid van de mensen en begrijpt de overgrote meerderheid het principe van leven en laten leven.”