Lesley-Ann Poppe betrapt op foutparkeren, maar dat deert haar niet: “Ik parkeer waar ik wil, zelfs midden op de Meir”

bron: HLN
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Lesley-Ann Poppe is betrapt op foutparkeren. Een lezer van PNWS (het vroegere P-magazine) fotografeerde haar Porsche met nummerplaat LA POPPE afgelopen woensdag toen de wagen deels op het voetpad stond terwijl de knipperlichten brandden.

“Datzelfde voertuig wordt ook regelmatig in overtreding geparkeerd gesignaleerd aan haar zaak, op de hoek van de Lange Nieuwstraat en de Lange Klarenstraat”, zegt de getuige verder aan PNWS. De lezer vraagt zich af of Lesley-Ann misschien een beperking heeft waarover niemand iets weet, of dat ze misschien de politie heeft omgekocht om aan een boete te ontsnappen.

Volgens Poppe is er alvast geen vuiltje aan de lucht. “Dit is allemaal in het kader van de Parkeerklik-lijn, waarbij burgers aangespoord worden om anderen aan te geven bij het fout parkeren”, verklaart ze bizar genoeg. “Uiteraard is Porsche hier ook bij betrokken. Dit privilege hoort bij een package-deal, waar je bij de aankoop van een wagen een drie jaar geldend ‘vrij parkeren-attest’ krijgt ter promotie van die Parkeer-kliklijn. Ik mag dus overal parkeren, zelfs midden op de Meir op een zaterdagmiddag.”

Poppe geeft ook nog op sarcastische wijze mee het leuk te vinden dat ze werd betrapt. “Ik ben verheugd vast te stellen dat burgers fanatiek betrokken zijn bij anderen hun parkeergedrag”, klinkt het.