Lesley-Ann Poppe neemt maatregelen: “Zoiets wil ik echt niet op mijn geweten hebben”

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Ook Lesley-Ann Poppe verkoopt tegenwoordig mondmaskers. Ze zette twee werkneemsters van haar Beauty and Medical Academy aan het naaien. Het resultaat zijn mondmaskers in hippe kleuren en met trendy motiefjes die jongeren moeten aanmoedigen om er ook een te dragen.

“De veiligheid primeert: het is in de eerste plaats de bedoeling om de mensen te beschermen. De maskers zijn dus gemaakt volgens de richtlijnen van de virologen en de FOD Volksgezondheid. Maar als je een mondmasker een beetje aantrekkelijk maakt, zullen mensen sneller de stap zetten om er eentje te dragen”, legt Lesley-Ann Poppe uit in Story.

“Jongeren bijvoorbeeld, die er het nut niet van inzien omdat ze niet tot de risicogroep behoren. Om de drempel te verlagen proberen wij er een leuk modeaccessoire van te maken, in twintig verschillende kleurtjes. Zo kan je je mondmasker afstemmen op je out?t.”

Voor het naaien van de mondmaskers heeft Lesley-Ann twee van haar werkneemsters uit technische werkloosheid gehaald. “Ik hoop dat de vraag alleen maar zal toenemen, zo kan ik nog meer van ‘mijn’ mensen opnieuw aan het werk zetten. Technische werkloosheid kost de overheid handenvol geld, dus zo zou ik toch een beetje mijn steentje bijdragen”, aldus Lesley-Ann.

Lesley-Ann draagt zelf ook een mondmasker. “Als ik mij onder de mensen begeef, doe ik dat nu al automatisch, ook al behoor ik niet tot de risicogroep. Je weet nooit, hé. En ik zou het al helemaal niet op mijn geweten willen hebben dat ik iemand anders zou besmetten. Eerlijk: ik vind het ook niet tof om te dragen, hoor. Al was het maar omdat ik Kevin dan niet zo makkelijk kan kussen…”

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Onze super veilige (e?n modieuze) mondmaskers zijn sinds vandaag verkrijgbaar op onze webshop www.lesley-annpoppe.be ? Onze herbruikbare mondmaskers zijn gemaakt in modieuze zomerkleurtjes, zodat je ze kan aanpassen aan al je outfits. Bovendien zijn ze volledig gemaakt volgens de richtlijnen van de FOD Volksgezondheid en virologen. Even de voordelen op een rijtje: ?Gemaakt van 100% natuurlijke stoffen, voor optimaal comfort ?Voorzien van vervangbare filter ?Wasbaar in kookwas ?We gebruiken linten ipv elastiek. Hierdoor heb je meer draagcomfort en gaan ze langer mee. ?Met veel liefde 100% handgemaakt in Belgie? ! Onze mondmaskers worden volledig handgemaakt in Antwerpen. Onze naaistertjes doen hun uiterste best om jou een kwalitatief en mooi afgewerkt product te bezorgen. Door de ambachtelijke werkwijze zijn onze maskers niet allemaal 100% gelijk en kunnen er kleine oneffenheden inzitten, die echter geen invloed hebben op de kwaliteit of de veiligheid. Bedankt voor je begrip!

Een bericht gedeeld door ? Lesley-Ann Poppe (@lesleyannpoppe) op