De klopjacht is voorbij: Canadese politie vindt lichamen van tieners die verdacht worden van drievoudige moord

bron: Het Laatste Nieuws
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
De klopjacht op twee tieners die verdacht worden van drievoudige moord is voorbij. De Canadese politie heeft twee lichamen gevonden die vrijwel zeker van hen zijn.

Een politiewoordvoerster zei op een persconferentie dat de politie ervan uitgaat dat het om de van moord verdachte Kam McLeod (19) en Bryer Schmegelsky (18) gaat. Maar de lichamen moeten nog officieel geïdentificeerd worden. Over hoe ze precies aan hun einde zijn gekomen zijn nog geen details bekend.

De twee lichamen werden woensdagochtend om 10 uur plaatselijke tijd, dat is 17 uur Belgische tijd, gevonden aan de oever van de Nelsonrivier in Manitoba. Vorige vrijdag waren in de buurt voorwerpen gevonden, die de politie direct kon linken aan de verdachten. Een zoektocht van gespecialiseerde teams leidde uiteindelijk tot de ontdekking van de twee levenloze lichamen in het dichte struikgewas. Ze lagen op ongeveer 1 kilometer van waar de spullen van de twee verdachten waren aangetroffen, en op ongeveer 8 kilometer van de plek waar eind juli het verbrande wrak van de auto van de tieners werd ontdekt.