Nicolas Cage schaamt zich zo hard dat hij niet meer buiten durft komen: Dit is er gebeurd

bron: Het Laatste Nieuws
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Nicolas Cage (55) schaamt zich kapot Sinds er eerder dit jaar een gênante video van hem opdook, waarin hij wellicht dronken het nummer ‘Purple Rain’ schreeuwt in een karaokebar. De acteur laat weten dat hij voortaan niet meer wil buitenkomen, tenzij dat echt moet voor zijn werk.

“Dan ga je eens naar een karaokebar in de buurt met een vriend. In de bar stond aangegeven dat het verboden was om er te filmen, maar toch duiken er dan verschillende video’s op van mij”, zucht Nicolas Cage. “Wie doet zoiets? Wie heeft die videobeelden gelekt? Wie heeft die fragmenten verkocht?” De acteur heeft bijzonder veel spijt van zijn ‘performance’, die naar eigen zeggen “meer leek op therapie van gekrijs en oerklanken” en zegt dat hij “nooit heeft gewild dat dit viraal zou gaan.”

“Het was tijdens het weekend. Ik had geen zin om uit te gaan, maar mijn kameraad zei dat ik niet gewoon binnen kon blijven en dat ik op stap moest gaan. Dus zijn we naar de enige plaats in de buurt geweest waar ik wist dat ze niet mochten filmen. Het was gewoon voor de fun, tot het plots ieders zaak werd.”

Sinds de gelekte video is Cage nog amper buiten gekomen. Hij blijft voortaan binnen, en komt enkel nog buiten om naar de set te gaan. “Ik ben op een punt gekomen waarop ik besloten heb om niet meer uit te gaan. Ik blijf liever gewoon thuis”, zegt hij. “Ik denk niet dat ik ooit nog in staat zal zijn mij ergens te ontspannen. Het maakt me te kwetsbaar. Ik probeer niet te klagen, het is iets dat ik gewoon moet accepteren. Ik laat mijn werk liever spreken, en niet mijn persoonlijke leven.”