VTM

Romina uit ‘Boer Zkt. Vrouw’ lanceert een belangrijke oproep: “Wie kan ons daarbij helpen?”

bron: TV-Familie
door: PMN
Afbeelding bron: Instagram
Vorige week kwamen Romina en Jan uit ‘Boer Zkt. Vrouw’ met spijtig nieuws naar buiten. Ze zagen hun droomhuis aan hun neus voorbij gaan.

Romina Paret en Jan zijn ontzettend teleurgesteld. Ze hadden hun droomhuis gevonden, en hadden daar een bod op gedaan. Dat bod werd aanvaard, waardoor Romina en Jan dachten dat alles in kannen en kruiken was. Romina had zelfs haar eigen woning al te koop gezet. Maar helaas, ze vernamen dat de eigenaar hun droomhuis zomaar aan iemand anders had verkocht. Bittere ontgoocheling voor het koppel.

Maar Romina en Jan blijven niet bij de pakken zitten en hebben daarom een belangrijke oproep gelanceerd. Ze hopen dat iemand hen kan helpen bij het vinden van hun droomhuis. “We zijn op zoek naar een charmant boerderijtje in regio groot Brugge”, aldus Romina. “Met minimum 1,5 hectare grond. Hoe meer, hoe liever trouwens. Het pand mag nog volledig te renoveren zijn. De prijs is uiteraard afhankelijk van de regio, hoeveel grond en of er veel renovatiewerken aan de woonst zijn.” Romina eindigt haar oproep met: “Onze eeuwige dank voor wie iets voor ons weet!”