Christoff is opgelucht nu hij dit straf nieuws eindelijk naar buiten kan brengen: “Ik zal tot het uiterste gaan”

bron: Het Nieuwsblad
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Zanger Christoff (43) heeft straf nieuws te melden. Hij gaat deelnemen aan ‘Dancing with the stars’, het dansprogramma op Vier. Christoff is van plan om tot het uiterste te gaan.

Christoff is vorige week begonnen met repeteren voor ‘Dancing with the stars’. Zijn danspartner is Laura Jottay (23), die vorig jaar met Peter Van Asbroeck deelnam. Christoff voelt nu al de gevolgen van hun eerste “lift”: “Ik krijg haar volle gewicht in mijn nek wanneer ik haar in de lucht steek, dat voel je toch. Je doet er op zo’n moment toch alles aan om haar niet laten vallen”, lacht hij. Gevolgen: een pijnlijke nek en rug.

Toen Christoff gevraagd werd voor het dansprogramma, twijfelde hij geen seconde. Hij maakt er zelfs zijn overvolle agenda voor vrij. “Een aantal verplichtingen moet ik natuurlijk wel nakomen. Ik heb mijn XL-concert in de Ethias Arena in oktober en een paar grote shows in Duitsland. Komt allemaal goed, mijn danspartner gaat zelfs even mee naar Duitsland om daar verder te repeteren. Ik wil me echt volledig geven, mijn uiterste best doen. Ik weet dat ik sowieso niet de beste danser ben en dat het voor iedereen hard werken wordt, maar ik wil er alles aan doen om te winnen.”

Begin dit jaar werd Christoff nog met spoed geopereerd aan een lekkende hartklep door Hugo Vanermen, de topdokter die koning Albert al twee keer onder handen nam. Christoff mocht het ziekenhuis na een week verlaten en moest het toen een paar weken rustig aan doen.