Neef van Meghan Markle is opgepakt (en wel om deze beschamende reden)

bron: HLN
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Thomas Dooley, een neef van Meghan Markle, is in Hollywood opgepakt door de politie. Hij werd aangehouden voor naaktloperij. Thomas liep met alleen een piepkleine handdoek om het lijf over straat. Hij zit momenteel in de gevangenis en mag pas naar huis als hij een borgtocht van 23.000 euro betaalt.

Volgens ooggetuigen liep Dooley “waarschijnlijk onder invloed van drugs” halfnaakt over straat. De man zou zich hevig hebben verzet tegen zijn aanhouding. “De politie kreeg een tirade over zich heen. Een van de agenten kreeg een schop en raakte lichtgewond”, aldus een getuige. Dooley is aangeklaagd voor verzet tegen zijn aanhouding, het beledigen van ambtenaren in functie en het verwonden van de agent.

Thomas Dooley is de zoon van Thomas Markle Junior, een halfbroer van Meghan Markle. Thomas Dooley heeft ook nog een broer: de 26-jarige Tyler die in de VS marihuana voor medische doeleinden teelt. Meghan was ooit zeer close met haar neefjes. Ze werd vaak gevraagd om op de jongens te passen, maar de band verwaterde toen ze ouder werd en carrière maakte als actrice.