Niels Destadsbader heeft groot nieuws te melden: “Ik keer terug in 'Familie'”

bron: HLN
door: Redactie
Afbeelding bron: VTM
Niels Destadsbader heeft groot nieuws te melden. Hij keert terug in ‘Familie’. Al zal hij niet te zien zijn, maar wel elke dag te horen.

Familie’ krijgt een nieuwe begingeneriek. Niels Destadsbader, die de titelsong samen met Miguel Wiels schreef, zong hem in. “In 2008 maakte ik zélf deel uit van de bekendste ‘Familie’ van Vlaanderen”, vertelt Niels. Hij speelde toen de rol van Pim Mariën. “Nu, elf jaar later, ben ik dus een beetje terug. Niet meer te zien, maar wel elke dag te horen. Mijn oma kijkt altijd, zij gaat hier sowieso mee uitpakken bij haar vriendinnen in het rusthuis.”

“De nieuwegeneriek richt alle aandacht op de acteurs en hun personages, die we in hun alledaagse omgeving plaatsen en steeds weer plots in de lens laten kijken. Met de nieuwe en straffe song van Niels Destadsbader, zijn we weer helemaal up-to-date”, aldus creatief producer Wim Feyaerts. “Het is een leuke song die onmiddellijk blijft plakken”, gaat Kürt Rogiers akkoord. “Dit wordt een hit, zeker weten.”

De opnames van de begingeneriek vonden onlangs plaats in Antwerpen. De nieuwe generiek gaat meteen na de herfstvakantie, op maandag 4 november, in première.