Kat Kerkhofs reageert op alle kritiek: “Ik heb geweend”

bron: Het Nieuwsblad
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
In een interview dat dit weekend in ‘Het Nieuwsblad Magazine’ verschijnt, komt Kat Kerkhofs terug op de moeilijke periode die ze deze zomer beleefde. Ze zag zwaar af na de kritiek op haar dj-optreden op Werchter en de gefilmde strandruzie met haar man Dries Mertens.

“Ik deejay vaak voor vriendinnen. Ik was op een feestje in Napels muziek aan het draaien toen ik dat voorstel kreeg. ‘Gij gaat op Werchter draaien.’ Ik zei tegen Dries: ‘Geweldig hè, en gij wordt mijn MC.’ We hadden vrienden en familie uitgenodigd, we wilden daar een zot feestje van maken. Maar toen is de pers erop gesprongen. Dat zijn dingen waar ik vooraf niet bij stilsta”, reageert Kat Kerkhofs.

“Er verschenen reviews alsof wij daar een megaoptreden hadden gegeven. En ik dacht: wow, dat was helemaal de bedoeling niet. Maar dat hou je niet meer in de hand. Het was echt rot. Ik heb er zelfs voor geweend. Het was ook dezelfde periode als die ruzie op het strand. Overal verschenen dingen die niet klopten. En je kunt je niet verweren, want dat maakt het alleen erger.”

Ook het feit dat ze als deejay te boeken was, kreeg veel kritiek. “Die prijs was niet correct en de communicatie is niet goed verlopen. Zonder dat het goed was doorgesproken, is een bericht vertrokken naar de boekingskantoren en de pers. Een fout die ik niet meer wil laten gebeuren”, klinkt het resoluut.