Hopeloze moeder mishandelt pasgeboren baby omdat ze op date wil: "De buurvrouw viel flauw bij het zien van het jongentje"

bron: Mirror
door: Redactie
Een baby'tje van een maand oud werd door zijn moeder mishandeld omdat ze op date wilde en hij niet stopte met huilen. Mykyta werd in zijn wiegje gevonden met blauwe plekken op zijn lichaam, een bloedneus en vuile kleren.

Het jonge kindje werd meteen naar het ziekenhuis in Rivne, Oekraïne gebracht om verzorgd te worden. De dokters zeiden dat ze nog nooit een kind hadden gezien dat zo zwaar was toegetakeld als de één maand oude baby. De dokters denken dat Mykyta een schedelbreuk heeft opgelopen maar kunnen dat nog niet onderzoeken vanwege zijn ernstige toestand. 

De moeder en haar kind zouden in een hostel wonen. Toen de buren zagen dat de vrouw vertrok op date en de baby alleen liet, maakten ze zich zorgen. Zij vonden het kindje in de wieg helemaal onder het bloed en blauwe plekken. Een buurvrouw viel zelfs flauw bij het zien van het jongentje. 

Toen de moeder thuiskwam, werd ze meteen gearresteerd door de lokale politie. Ze zou de huilbuien van de baby niet meer aankunnen. Volgens de politie is het overduidelijk dat de vrouw haar kind mishandelde maar de moeder ontkent in alle talen. Mykyta zou volgens haar de verwondingen hebben opgelopen door de koude tocht.