André Hazes onthult zijn grootste angst: “Als dat gebeurt, ga ik kapot”

bron: ANP/RTL Boulevard
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
André Hazes’ heeft zijn grootste angst onthuld. “Als dat ooit gebeurt, ga ik kapot”, zegt André.

De grootste angst van André Hazes is het kwijtraken van zijn band. De zanger is zo gehecht aan zijn vaste muzikanten dat hij hen geregeld smeekt hem niet te verlaten. "Als ik mijn band ooit kwijtraak, ga ik kapot", zegt André tegen BuzzE. "Na afloop van een concert drinken we vaak nog een biertje. Dan smeek ik ze: laat me niet in de steek, ik haal mijn plezier echt uit jullie", doet de zanger uit de doeken.

“We hoeven elkaar alleen maar aan te kijken of één vingerbeweging te maken en ze snappen precies wat ik bedoel." Vooral het afgelopen jaar groeiden André en zijn band "enorm" naar elkaar toe. "We hebben zoveel met elkaar gespeeld en hebben ook buitenlandtrips achter de rug. We kennen elkaar nu door en door. Dit zijn vrienden waar ik mee mag spelen."

André en zijn muzikanten hebben "honderd procent zeker een band voor het leven". "Het zijn vrienden, ook in het dagelijks leven. Het is bijna te mooi om waar te zijn. We hebben dezelfde visie, het klikt gewoon." Dat komt volgens André ook doordat zijn band zo divers is. "Iedereen is zo anders, en dat is maar goed ook. Twaalf keer André Hazes in je band is twee weken leuk, maar dan is het klaar."