Monique deelt hartverwarmende boodschap voor André Hazes: “Ik houd van jou, klootzak”

door: Redactie
Afbeelding bron: Instagram
Vrijdag lanceerde André Hazes zijn nieuwe single én bijhorende videoclip. In ‘Een Doodgewone Man’ vertelt Hazes over de moeilijke tijden met zijn Monique, vóór zijn korte affaire met Bridget Maasland. In het nummer zingt hij bijvoorbeeld vlakaf dat hij “een klootzak” is geweest.

Monique Westenberg is alvast erg trots op haar vriend en zijn nieuwe single. Ze deelde op Instagram een pakkende boodschap voor hem. “De afgelopen jaren hebben wij zo? ontzettend veel meegemaakt e?n doorstaan. Dat je je nu zo? kwetsbaar hebt opengesteld naar de “wereld” toe zie ik als dapper”, schrijft Monique.

“Je ego opzij en je hart dat spreekt. En of er nu begrip komt of niet. Wij begrijpen het. Met dit lied en deze clip hoop jij een tijdperk af te sluiten. Ik zie je groeien als persoon, als man en als papa. Je hebt nieuwe doelen gesteld en laat oude gewoontes achter je. Hierdoor doorbreek je een patroon en maak je de toekomst mooier, voor jezelf, voor ons, maar vooral voor je zoon! Ik houd van jou, klootzak.”

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hij is er! De 8 minuten durende single e?n de Videoclip. Een clip die lijkt op een film trailer. Onze film! @zoevanweert en @tomvankessel hebben dit zo goed over weten te brengen. De afgelopen jaren hebben wij zo? ontzettend veel meegemaakt e?n doorstaan. Dat je je nu zo? kwetsbaar hebt opengesteld naar de “wereld” toe zie ik als dapper. Je ego opzij en je hart dat spreekt. En of er nu begrip komt of niet. Wij begrijpen het. Met dit lied en deze clip hoop jij een tijdperk af te sluiten. Ik zie je groeien als persoon, als man en als papa. Je hebt nieuwe doelen gesteld en laat oude gewoontes achter je. Hierdoor doorbreek je een patroon en maak je de toekomst mooier, voor jezelf, voor ons, maar vooral voor je zoon! Ik houd van jou, klootzak ??

Een bericht gedeeld door ??????? ????? (@moniquenoell) op